joi, 11 septembrie 2014

Relatii vs Non-relatii

Atunci cand se incheie o relatie, e dureros, iti circula prin cap toate momentele ei si insisti parca sa iti
amintesti doar momentele frumoase, ca sa te chinui singur mai mult. Dar atunci cand se termina o non-relatie? Sunt sigura ca fiecare dintre noi a avut parte de asta o data. Atunci cand intalnesti o persoana, cu care se consuma sau nu ceva, pe care ajungi sa o cunosti vag si care se poate sa iti trezeasca la un moment dat interesul, dar momentul ala vine intotdeuna prea tarziu. Cand se incheie o relatie, poti sa ceri explicatii, poti sa pui in balanta bunele si relele si se poate ca aceasta cantarire sa te ajute sa cari mai usor povara sau din contra, sa ai impresia ca n-o poti duce. Cand se incheie o non-relatie, e ca si cum ai ramane la o rascruce de drumuri fara indicatoare, cantarirea iti da cu virgula pentru ca nu prea ai ce pune pe talere si ce ai de pus risti sa fie doar bine sau doar rau. Atunci incepi sa iti pui intrebarile alea cu "de ce?", "cum ar fi fost daca?" si altele in care risti sa iti afunzi si mai tare cararea. Intr-o relatie il cunosti pe cel de langa tine sau iti demonstreaza ca nu-l cunosteai deloc si ti-e usor sa tragi concluzii, in cazul doi nu se cunoaste nimeni cu nimeni si tot ce poti sa faci e o judecata precoce, injusta si negativa de cele mai multe ori, pentru a te consola cu ceva. 
Atunci cand se incheie o relatie e ca un film in care actorii principali si-au terminat de spus replicile, cortina a cazut iar scena a luat sfarsit.
Atunci cand se incheie o non-relatie e ca un film in care actorii principali si-au uitat replicile si te intrebi cine a oprit curentul, in mijlocul turnarii filmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ce zici?