duminică, 14 septembrie 2014

Dupa o varsta

Dupa o varsta nu mai poti lasa timpul sa treaca pe langa tine, nu-o mai poti arde in cluburi cu toti cei
care pareau sa iti alunge singuratatea, temporar macar, pentru ca in esenta ei nu te cunosc deloc. Dupa o varsta trebuie sa gandesti construnctiv nu productiv, adica tot ce faci sa duca la rezultatul lucrurilor importante in viata nu doar la niste produse frumos ambalate a caror termen de valabilitate a expirat odata cu inaintarea timpului in viata ta.  Dupa o varsta trebuie sa ai in jur nu oameni care-ti sunt alaturi din cauza buletinului, conturilor sau functiei. Nu mai poti sa o tii in jocuri prostesti, de care pe care prosteste, o sa iti dai seama ca te-ai prostit singur. Dupa o varsta persoana de langa tine trebuie sa o alegi asumandu-ti viitorul dorit nu placerea care te tine sclav.
Dupa o varsta trebuie sa tii ochii larg inchisi la obiceiuri trecatoare care-ti ofereau pana ieri senzatia falsa de putere si mintea larg deschisa la ceea ce sa poti numi familie, dragoste, liniste si implinire sufleteasca! De aici incolo mama sau tatal copilului tau nu trebuie sa tina ziua copilul de mana si in fiecare noapte sampania in club, iubirea nu trebuie sa fie data de impulsuri primare.
De la o varsta tu ca entitate singulara nu mai stralucesti prin materialitate, aceasta se gaseste dincolo de orice se poate numara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ce zici?