joi, 18 martie 2010

LA MULTZI ANI MAMI!


Cand s`a nascut,,cerul plangea deoarece pierduse cel mai de pretz inger,,iar de 21 de ani,,eu ma bucur si`i multumesc la Dumnezeu ca mi`a destinat acest inger,,da,este mama mea!
Si desi timpul a trecut,,ea a ramas la fel de tanara si plina de viatza si dragoste ca si atunci cand nu`si dormea noptile pentru ca eu n`am fost tocmai un copil cuminte,cand era vorba de somn cand eram om in devenire,,si nici cand era vorba de venit acasa la o ora dinainte stabilita de comun acord :D
Mama mi`a fost mereu alaturi si mi`a dat mereu sfaturi spre binele meu,,desi eu le consideram de multe ori fara noima,,ca si cum nu`mi vorbea uneori pe limba mea,,si asta datorita excesului de grija si dragoste pe care am ajuns incet sa il inteleg si sa ii dau dreptate.
Ea a fost cea mereu alaturi de mine,,si mereu acolo cand aveam nevoie ca cineva sa ma stranga`n bratze,,cand aveam nevoie de un umar pe care sa imi plang greselile,,a avut grija sa nu`mi lipseasca nimic si sa nu o iau pe alte drumuri decat cele care trebuiau,,iar mereu cand greseam,,ca deh fiind singurica la parintzi,da,sunt o alintatura :D ea mereu m`a iertat cu adevara si a continuat sa imi ofere dragostea ei neconditionat!
Mama ma asteapta mereu cu camera lux cand ajung acasa,,si eu am grija sa las dezastru sa nu cumva sa se plictiseasca :D :)) dar ea nu se supara,,pentru ca in lipsa mea,,acolo se simte mai aproape de mine,,ea e cea care daca la 10 noaptea vreau ceva imi face,si ma asteapta mereu cu totul de`a gata,,
Azi cu ocazia aceste zile,,vreau sa ii urez multa sanatate sa imi poata fi alaturi intreaga viatza,,sa ma poata ajuta in continuare si sa se bucure mai tarziu de mine!Vreau de asemea sa imi cer iertare pentru firele albe care i le`am scos de`a lungul timpului :D si vreau sa ii multumesc pentru frumoasa viatza care mi`a oferit`o,,ea si tata,,si pentru nemarginita dragoste care`mi va fi mereu oferita!
In ea`mi sta sperantza si increderea,,in ea vad bunatatea suprema si iubirea adevarata,,si stiu ca de ar fi sa ma paraseasca intreaga lume,,ea va fi mereu langa mine!ITI MULTUMESC MAMA!TE IUBESC ENORM!LA MULTZI ANI!!! :*

3 comentarii:

  1. La mulţi ani mamei tale şi să te bucuri de ea etern!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-ti traiasca mamica pissy, sa ramana la fel de tanara si frumoasa si Dumnezeu sa-i dea multa sanatate si Multa putere, multi ani de-acuma incolo.
    LA MULTI ANI!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc frumos pissy :* si multumesc frumos Lucia :*

    RăspundețiȘtergere

ce zici?