luni, 25 ianuarie 2010

Cainele care a parcurs 600 km pana la stapan



O întâmplare neobişnuită s-a petrecut în Italia. Rocky, un câine ciobănesc german, a parcurs 600 km, din Salerno până în Pisa, pentru a se întoarce la stăpânul său.
Animalul fusese salvat de la moarte de Ibrahim Fwal, un sirian care locuieşte la Carrara. În urmă cu trei ani câinele a fost furat de ţigani.
Fwal l-a căutat cu disperare, a dat anunţuri, luni în şir, în ziare, dar în zadar. Între timp, Rocky a fost abandonat. L-a adoptat o familie din Salerno.
De dorul lui Fwal, Rocky a încercat să fugă. A evadat şi acum aproximativ un an şi-a început călătoria. Câinele a plecat în căutarea lui Fwal, ajungând la Pisa, la numai 100 kilometri de Carrara.
A fost găsit de nişte voluntari, care au descoperit că Rocky avea un tatuaj cu numele Ibrahim Fwal, prin intermediul căruia s-a aflat adevăratul stăpân. Voluntarii l-au dus cu maşina până în Carrara, la acesta. Sirianul a fost în al nouălea cer când şi-a regăsit căţelul.
E clar,,cainele ramane cel mai bun si fidel prieten al omului,,

[[[clik.ro]]]

Un comentariu:

  1. Eu chiar cred în chestii din ăstea, pentru că şi taică-miu a păţit la fel, şi nu numai el. Am auzit de multe întâmplări asemănătoare, uimitor!

    RăspundețiȘtergere

ce zici?