duminică, 19 aprilie 2015

Te intrebi daca te iubeste?

   A trecut timpul in doi de o perioada si totul parea ca e pe drumul cel bun, dar usor, usor, drumul se
transforma in carare si e tot mai ingusta parca. Te straduiesti cum stii tu mai bine sa readuci totul la acel ceva ce insemna bine, , incerci sa faci mai mult, mai bine, mai frumos.
   Ai inceput sa reduci apelurile, sa limitezi discutiile la "ce faci? bine, te iubesc", chiar daca ramaneai cu atatea raspunsuri neprimite, pentru a oferi spatiul care pare sa-i lipseasca.
   Ai intrat chiar si in bucatarie, nu, nu sa-ti faci cafeaua ci sa pregatesti un fel sofisticat de mancare cu entuziasm, reteta e de fata, muzica se aude usor in fundal, iar tu te rogi sa nimeresti cantitatile si faci asta cu un zambet tamp pe fata, gandindu-te la aprecierea lui, daca nu pentru gust, macar pentru gest, facut din dragoste pentru ca tot cartofii prajiti de la miezul noptii sunt mancarea ta preferata. Tampito, il crezi bolnav? Vrei sa-l otravesti cumva? Mananca tu prima, poate te ia salvarea, altfel nu isi intelege ce cauta tot ghiveciul ala fara coada si cap si de ce ar trebui sa se bucure pentru el?
   Activitatile le desfasori singura, pentru a nu se simti sufocat si pana la urma la ce atata timp petrecut impreuna? E ok si daca va vedeti o data pe saptamana, doar nu esti nevasta sa si aveti toata viata inainte sa va saturati unul de altul. Orice vrei tu e prea mult si la momentul nepotrivit si orice moment e nepotrivit, pentru ca el nu ti-a intors propunerile si nici nu le-a negociat vremea si pana la urma l-ai tarat dupa tine la cumparaturi zilele trecute sau la un fel de film nereusit, deja devii nesimtita si aglomeranta cu atatea pretentii.
   Subiectele de discutie sunt neinteresante cand sunt deschise de tine, dar daca ce te intreaba el e fara raspuns nu-i oferi sprijin si nu intelegi. Dar tu continui sa dai, sa faci, sa incerci sa explici, sa arati si tot ce primesti e un amalgan de intrebari, a caror raspuns nu o sa vina din partea cui trebuie, pentru ca "ar fi trebuit sa-l cunosti deja", pentru ca vrei sa-i controlezi viata ca te intereseaza atatea, pentru ca nu e treaba ta pentru ca fiecare e cu viata lui si deja semeni cu ma-sa, iar asta e tot ce el cauta sa evite in viata.
   Prin tot ce faci tu vrei doar sa-l apropii, sa-i arati ca vrei, ca simti, ca faci, dar probabil o sa auzi ca totul se invarte in jurul tau si te dai lovita, esti o fetita rasfatata care sufera de ea probabil, altfel nu intelege de unde atatea curiozitati, esti control freak iar el e barbat, nu catel, el merge si vine unde, cand si cu cine vrea iar treburile astea nu te privesc pe tine si tot ce trebuie tu sa faci e sa crezi orbeste.

  Pareati sa stiti ce aveti de facut, parca nici n-a trecut mult de cand totul era bine si viitorul sigur, dar a trecut destul sa se nasca intrebari...oricate intrebari ai avea raspunsurile pot fi nenumarate, dar daca ai ajuns sa te intrebi daca te iubeste, raspunsul e unul singur, NU, NU TE IUBESTE, PENTRU CA DACA TE-AR IUBI, NU TE-AI INTREBA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ce zici?