sâmbătă, 18 aprilie 2015

Noi, femeile.

Noi, femeile, aici vorbesc de femei nu de purtatoare de vagin "cumparate" sau "platite" pentru o relatie, va primi pe voi cu sufletele curate, unii intrati fin si lasati pantofii la intrare, altii intrati cu bocancii jegosi, dar oricum intrati noi va pastram, curatam chiar ca sa va facem sa intelegi ca vrem. Va pastram pentru ca noi, femeile, nu avem o lista de optiuni, pe care o exploatam si apoi tragem lozul castigator. Cand o femeie te alege pe tine, se prea poate sa fie altii care ar alege-o pe ea, dar ea a ales deja si asta e tot ce conteaza.
Noi nu ne implican treptat, dragi barbati, trebuie sa intelegeti ca noi ne cam aruncam cu capul inainte si riscam totul pe o carte, stiu, e gresit, dar vremurile ne obliga, pentru ca voi sunteti ispititi la fiecare colt de atractii, care se poate sa fie mai frumos ambalate decat noi si atunci compensam prin a va oferii partea aceea de care oricar negati, aveti nevoie. Sentimente. Le aratam. Le spunem. Le sustinem cu fapte. Ca sa va ajutam sa le treziti pe ale voastre. 
Noi ne daruim si o facem cu totul, nu cunoastem jumatati de masura cand pe cantar e dragostea, va dam toata atentia si trecem restul pe planul doi. Stiu, e gresit si asta, dar asta facem noi pentru ca stim ca restul poate fi construit impreuna. 
Noi ne deschidem si va aratam toata lumea noastra, asa cum e ea cu bune si rele, in care locul vostru e la loc de cinste. 
Tot ce facem noi va ofera putere. De care multi faceti abuz. Incep sa apara conditii, cereri tot mai multe si sacrificii pe care trebuie sa le facem pentru ca voi sa va hraniti egoul de barbati. 
Dragi barbati, o femeie nu e un accesoriu care trebuie sa atarne frumos la bratul vostru, sa taca si sa indeplineasca anumite conditii. 
Noi, avem nevoie de comunicare, sa ne fiti prieteni inainte de toate, sa ne aratati ca increderea defineste relatia cu voi, sa ne apreciati ca ne straduim sa fim pentru si ca voi, pentru ca oricat am nega noi, fiecare ne straduim sa facem asta. Noi avem nevoie de iubire, de cuvinte frumoase, de gesturi care sa tradeze ceea ce noi asteptam sa primim. 
Oricate motive ne dati sa plecam, unul singur pentru a ramane pentru noi e hotarator. 
Oricat gresiti iertam. Oricat ne alungati , ramanem si asteptam. Oricat de stresante parem, noi chiar ne facem griji. 
Oricat ne-ar durea, noi va iubim, cand va iubim. 
Noi, femeile, va dam totul pentru ca la sfarsit sa plecam goale de esenta, nici n-am putea pleca altfe, intrebarile "daca ar fi fost..", "cum ar fi fost..", sunt prea grele ca sa le caram cu noi, d-aia stam pana la ultimul raspuns, faptic sau verbal, explicam, plangem si plecam. 
Noi nu stim alfel. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ce zici?