sâmbătă, 2 mai 2015

Femeile se indragostesc de prezenta barbatului, barbatii de absenta femeii

   Dragostea are ciudate feluri de a prinde viata, uneori concordanta principiilor intre cei doi sunt enervant de aproape de perfectiune iar de cele mai multe ori sunt un haos in care ajungi sa te intrebi cum naiba inca supravietuies impreuna?
   Femeile dotate majoritatea cu o supradoza de sensibilitate se indragostesc de gesturi de la cele mai marunte la cele mai ciudate. Ne indragostim de intalnirile la ora fixa in aceeasi zi si timpul pana la revedere pare sa stea in loc. Ne indragostim de soneria care suna cand stam in pijamale la serialul preferat si el apare pe neasteptate. Ne indragostim de telefoanele primite pentru a vedea pur si simplu ce facem sau pentru a ne povesti o cretinitate de intamplare irelevanta dar care pentru voi a fost maxim de amuzanta sau importanta. De mesajele de noapte buna si buna dimineata, de apelurile in inima noptii pentru ca nu puteati dormi sau pur si simplu dorul sta cu voi in pat si de astea ne indragostim. De serile in care alegeti prietenii si raspundeti cu "da iubita" pentru ca noi sa va spunem un "noapte buna". Ne indragostim de programul facut fara noi iar in timp ce va indreptati spre inplinirea lui ne tineti in telefon povestind aberatii iar conversatia se inchieie cu bataia in usa pe care o auzim de doua ori. De suprize, chiar daca acestea insemana renuntarea la o noapte cu fetele. De florile si atentiile primite la ocazii dar mai ales de cele fara un motiv anume. Ne indragostim de atentie, de siguranta sentimentala, de cuvintele frumoase, de bratele care ne strang cand grijile si problemele ne coplesesc. Ce credeti? Ne indragostim chiar si de gelozie si aici nu vorbesc de extreme ci aceea care ne arata ca simtiti pentru noi, luptati pentru noi constienti ca sunt multi care v-ar vrea locul. 
   Noi nu ne gandim la verificari cand apareti pe neasteptate, nu ne gandim ca e ceva e gresit cand faceti gesturi care nu va caracterizeaza, nu ne suparam cand ne luati la intrebari, pentrru ca ne-am indragostit. Cand iubesti e normal sa iti pese, sa vrei sa stii, sa fi alaturi. Nu ne gandim ca vreti sa ne transformati in niste marionete care sa raspunda la comenzi, pentru ca tot ce facem cu si pentru voi e firesc pentru ca ne-am indragostit. 
   Ceva se schimba atunci cand noi vrem sa va intoarcem gesturile, atunci cand noi vrem sa intram in lumea voastra si totul e inteles pe dos fata de interpretarile noastre. Noi stim jungla de afara si pentru a va putea pastra trebuie sa ne dati voie sa facem, sa oferim, sa intrebam si sa intelegem. Noi constientizam schimbarile de comportament pentru ca atunci cand ne-am indragostit atentia va cam ofera locul intai iar aici e greseala, nu stiu exact daca a voastra sau a noastra dar de cele mai multe ori declinul incepe acum, pentru ca voi sunteti sexul tare parca, nu? Pai cum sa puteti sa renuntati la planuri cand noi voiam sa va surprindem? Cum sa ascultati povesti despre "icsuleasca", prietena noastra care oricum nu e prea desteapta in ochii vostrii, cum sa aveti rabdare cand ne alegem pantofii, desi noi imi amintesc ca am facut diferenta in capul vostru intre maro si bej cand nu stiati care sa-i alegeti, de ce sa nu ne lasati sa asteptam? Poate prindem aripi si apoi cine le mai taie?
   Tot ce pentru voi inseamna invazie pentru noi inseamna apropiere si atentie, tot ce pentru voi inseamna interogatoriu pentru noi inseamna sentimente si ineteres, tot ce pentru noi inseamna prezenta voastra echivaleaza la voi cu absenta noastra si dragostea parca-si face simtita, acum, existenta.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ce zici?