marți, 4 ianuarie 2011

SECRETUL

Procese puternice.

PARTEA IV
*Asteptarle constituie o forta de atractie puternica.Asteptati-va sa obtineti lucrurile pe care le doriti si nu va asteptati la lucrurile pe care nu le doriti.
*Recunostinta este un proces puternic de schimbare a ergiei si de aducere in viata dumneavoastra a cat mai mult din ceea ce doriti.Fiti recunoscator pentru ceea ce aveti deja si veti atrage mai multe lucruri bune.
*Multumiti anticipat pentru ceea ce doriti,dati mai multa forta dorintelor si trimiteti un semnal mai puternic in Univers.
*Vizualizarea este procesul crearii de imagini mentale in care va bucurati de ceea ce doriti.Atunci cand vizualizati,generati ganduri si sentimente puternice ca aveti acum ceea ce doriti.Legea Atractieiva retrimite acea realitate,exact asa cum ati vazut-o mental.
*Pentru a folosi Legea Atractieiin avantajul dumneavoastra,transformati-o intr-un mod de a fi,nu doar intr-un eveniment momentan.
*La sfarsitul fiecarei zile,inainte de a merge la culcare,faceti o trecere in revista a evenimentelor prin care ati trecut in acea zi.Toate momentele si evenimentele care nu au fost asa cum iti doreti trebuie retraite mental in felul in care ati fi dorit sa se petreaca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ce zici?