luni, 3 ianuarie 2011

SECRETUL

CUM SA FOLOSIM SECRETUL!

Partea 3
*Asemenea Duhului chemat de Aladdin,legea atractiei ne implineste orice porunca.
*Procesul Creatiei va ajuta sa creeati ceea ce doriti cu trei pasi simpli:Cereti,Credeti,Primiti.
*A Cere Universului ceea ce doriti este o ocazie de a va lamuri ce vreti.Atunci cand v-ati clarificat spiritul si mintea,ati cerut de fapt.
*A  Crede ineseamna sa actionati,sa vorbiti si sa ganditi ca si cum ati fi primit deja ceea ce ati cerut.Atunci cand emiteti frecveta specifica receptarii,legea atractiei mobilizeaza oamenii,evenimentele si circumstantele pentru ca duneavoastra sa primiti ceea ce doriti.
*A Primi inseamna sa simtiti la fel cum ati simti atunci cand dorinta v-ar fi implinita.Simtiti-va bine acum,va comutati pe frecventa a ceea ce doriti.
*Pentru a slabi,nu va concentrai pe "pierderea in greutate".In schimb,concentrati-va pe  greutatea dumneavoastra ideala,perfecta.Traiti senzatia ca aveti greutatea optima si o veti "chema".
*Universul nu are nevoie de timp pentru a materializa ceea ce doriti.Este la fel de usor sa se materializeze un dolar sau un milion de dolari.
*A incepe cu lucruri mici cum ar fi o ceasca de cafea ori locurile de parcare,este o cale usoara de a aplica legea atractiei in tot ceea ce faceti.Manifestati-va cu putere intentia pentru  a realiza lucruri mici.Pe masura ce va veti incerca puterea de a atrage,veti ajunge sa creati lucruri mult mai importante.
*Creati-va anticipat fiecare zi,gandindu-va la felul in care vreti sa se desfasoare si astfel va veti crea in mod premeditat intreaga viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ce zici?