joi, 12 martie 2015

Greșeala ta, femeie

I-am auzit pe mulți spunând că femeile
sunt slabe, că sunt prea sensibile, că prea despică firul in patru, că prea visează la povești de dragoste cu "și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți". Da, visăm! Luptăm toată viața probabil ca iubirea să fie așa cum ne-o imaginăm fiecare, pentru asta avem răbdare, căutăm răspunsuri la întrebări la care nici nu ne-am gândit până atunci și încercăm să înțelegem, să vă înțelegem. Greșeala ta femeie e că rămâi după prima minciuna căutând să înțelegi, să cauți o scuză care să te facă să rămâi pentru că-ți dorești cu tot sufletul să-l faci să simtă dragostea așa cum o simti tu, pentru că așa nu doare. Greșeala ta femeie e că rămâi și atunci când ai pierdut numărul vorbelor lipsite de adevăr și ești în momentul în care încerci să întelegi că ea a fost un moment de rătăcire și că voi sunteți bine, îți spui că este bărbat și toți fac asta, ajungi poate chiar să cauți vina la tine, pentru că vrei să ierți pentru că vrei să iubești în continuare cu sufletul curat. Greșeala ta femeie e că rămâi când ai încetat să te mai simți frumoasă pentru că nimeni nu-ți mai amintește că ești și cauți să fii frumoasă în termenii lui, chiar dacă lipsește comfortul tău, chiar dacă el s-a indrăgostit de tine ca tine nu ca el, pentru că speri că așa o să înțeleagă cam cât loc din sufletul tău îl ocupă.
Greșeala ta femeie e că iubești chiar și cu ultimele tale puteri, că refuzi să întelegi că tot ce ai făcut până atunci te-am făcut slabă în ochii lui, pentru că tu nu, n-ai  întors suferinta și cuvintele nu pot face mintea să înțeleagă ceva ce lasă sufletul mut de durere.
Greșeala ta femeie e că te aștepți să vezi o urmă de apreciere pentru că renunți la tine pentru el, tot ce ai să primești sunt noi cerințe iar neîmplinirea lor e cel mai grav lucru întâmplat între voi, încununat cu reproșuri și spălat de lacrimi. 
Greșeala ta femeie e că uiți să te iubești în goana după iubire! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ce zici?