marți, 14 iunie 2011

Inca traiesc..

Respir,,pasesc usor printre vise pentru a nu le stirbi frumosul..privesc in gol..si imi hranesc sufletul cu sperante pierdute..
Stiam ca doare..dar nu stiam ca mereu durerea se agraveaza si totul se transforma in umbra..ma chinui sa tin o raza de soare in mana pentru a nu ma pierde in intunericul singuratatii si pentru a pastra stralucitor limanul amintirilor..
Plutesc pentru ca totul a ramas fara viata..si a trebuit sa o impart pe a mea in tot ceea ce ma inconjoara..pentru a nu ma speria linistea..
Unde esti?Unde sunteti?Oare m`am ratacit eu in labiritul luptei dintre suflet si ratiune?
Ma apasa multe intrebari pe creier..si multe sentimente pe inima..de parca nu ar fi amandoua ale mele..de parca nu ar trebuii sa aibe o armonie..sau macar o urma de toleranta una fata de cealalta..
Si daca asta e lumea fara sentimente..tind sa ma las prada sufletului..dar daca acea lume cu sentimente e mai mult gri..tind sa lupt in continuare pentru a o colora pe aceasta..
Ma lupt cu mine..pentru tine..e cel mai greu razboi purtat..si ma tem de sfarsit..s-ar putea sa lase rani mult prea adanci..

5 comentarii:

ce zici?