joi, 4 noiembrie 2010

De un an,,m`ati lasat sa cred ca pot fi inger,,

Da acum un an pe 4 noiembrie a luat fiinta acest blog,,la inceput eram sceptica in privinta lui,,daca sa`l fac sau nu,,daca`l fac ce sa scriu,,gandindu`ma ca nu prea intereseaza pe nimeni experientele mele,avand fiecare parte de ale sale,,de mondenitati stiam ca e plina lumea,dar totusi am zis hai sa incerc si la inceput vroiam sa fie strict vorba despre mine,dar din dorinta de a nu fi 'plicticoasa' m`am gandit sa mai creez unele rubrici,care indirect sa aibe legatura tot cu felul meu de a fi,astfel am impartasit cu voi bucurii si tristet,nopti albe si zile pline de fericire,,melodii dragi sau criticate,filme care m`au impresionat si care m`au facut sa`mi pierd timpul(sa nu vi`l pierdeti si voi :) ) stirii mondene comentate mai mult sau mai putin de mine,critici in general,doar la asta ne pricepem cel mai bine toti :D,si multe altele care v`au facut sa zambiti sau v`au facut sa ziceti 'ete`o si p`asta la altii se pricepe',vreau sa VA MULTUMESC tuturor celor care va facut placere sa`mi urmariti trairile si celor care si`au pierdut timpul cu asta,pentru mine a contat.
De asemenea multumesc tuturor celor care m`au ajutat la inceput la realizarea acestui blog,si va doresc tuturor bloggerilor LA CAT MAI MULTI ANI SI LA CAT MAI MULTE POSTARI BUNE,cu care ma delectez adesea!

7 comentarii:

 1. La MULTI ANI!! interesant blog il citesc de ceva vreme tocmai de aceea te-am adaugat la Banner exchange... te astept la o vizita pe:http://eugenviorel.blogspot.com/

  bannerul meu:
  http://eugenviorel.blogspot.com/2010/08/banner.html

  O seara placuta si la cat mai multe postari interesante

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună ZIUA ... Tinereţe !
  Domnişoarei Andra !
  ~
  Felicitări !
  La Mulţi ani !
  ~
  Pentru că ... m-am "ramolit", voi căuta ASTFEL de locuri, unde Tinereţea ... de AZI, îmi va aduce aminte ... de "anii ... când eram CA VOI !".
  ~
  Cornelius,

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună Ziua !
  Domnişoarei Andra !
  ~
  Am revenit ... prin Gravatar, am avatar ... O FRUNZĂ ! Abia mi-am făcut "cont" (chiar ieri), şi încă nu ştiu să-l utilizez !
  Eu am un pic mai mult de DOI ani de bloggerit, însă ... mare lucru nu prea ştiu (tehnic vorbind) !
  Ştiu DoarATAT: ... "Stilul" ... vine cu timpul !
  ~
  Cornelius,

  RăspundețiȘtergere
 4. Ah, mai mult decat interesant cat de multi sarbatoresc in aceasta perioada aniversarea blogului.
  La multi ani!
  Mie cel mai mult mi-au placut poeziile si acele interesante postari despre NWW. Ai fi o luptatoare exotica ce ar capta imediat atentia...:)

  RăspundețiȘtergere
 5. La Multi Ani!...lasa pisi, ne indreptam cu pasi mici spre eternitate cu blogurile...primu' an o fost mai greu >:D<

  RăspundețiȘtergere
 6. Bună Ziua ! ~ Domnişoarei Andra !
  ~ Felicitările au fost pentru acest Blog Frumos, iar despre "Stilul" ... care vine cu timpul, mă refeream la mine: ÎNCĂ NU AM STIL ! ~ Poate după ce îmi voi face un singur Blog/WP.

  Dacă nu te superi (un mic sfat !):

  Fiecare se critică prin propria "Creaţie", la ce bun ... să ne (mai) criticăm unii pe alţii ??!
  Noi~SUNTEM ceea ce "VĂD" alţii la noi şi cred că au aflat - aici TOŢI suntem cuprinşi -, sau noi~SUNTEM "Visul" pe care dorim să-l "ucidem" realizându-L ! ... între acestea, multe nuanţe ... meteorice.
  ~
  Cornelius,

  PS: ... timpul ROADE fără Roade ...
  ...
  La Mulţi Ani !
  ~,

  RăspundețiȘtergere

ce zici?