luni, 13 septembrie 2010

A reinceput scoala

Mda,,trist :)) imi amintesc si eu de prima zi de scoala,,lume multa,,copii sfiosi,,eu,,uniforma,,2coditze,, :)) asta era in clasa intai ca apoi a devenit rutina si nu`mi placea la scoala :)) poate daca era uniforma roz era mai atractiv,,oricum nu a tinut mult faza cu uniforma :D la liceu deja a fost alceva :> inafara de faptul ca eram cam rataciti si nu prea ne cunosteam,iar dirigu ne`a lasat in careu plecand la greva,,a fost totul ok :))))) la facultate deja nu stiu cum a fost,,ca nu am fost la festivitati de deschidere a anului universitar din cauza ca ma plictisisera destul 12 ani restul inaltilor din conducerea scolilor si m`am gandit eu asa ca interesant n`are ce sa fie :))
Mda,,mi`a placut scoala pana prin clasa a 3`a a`4`a,,apoi deja ma saturasem atatia ani :))) si nu mai era atractiv nimic,,doar pauzele,,tablele sparte,,ciodranelile,,si fugitul de la ore,, :)) de liceu as prefera sa nu mai vorbesc,,certuri cu diversi absolventi de scoli inalte (astia fiind profii) foame in ore,,deci trebuia sa ma retrag sa ma hranesc,, :)) plictiseala maxima la fizica,mate,chimie si alte enigme totale pentru totata viata mea,,si ca sa nu indispun lumea prin lipsa de interes ma faceam nevazuta :))) desi n`am fost un copil problema (cred) :)) doar nu imi placea sa ma las calcata`n picioare si cand aveam dreptate mergeam pana`n panzele albe,,de aici diverse discutii :))) dar am invatzat :> ca doar 9,90am avut la bac si media pe cei 4 ani cam tot p`acolo,,cu unele materii nu prea ma imprieteneam nici cum,,si cu unii profi,, profa de desen nu m`a cunoscut niciodata :)) profu de franceza si multi altii ne primeau la mijlocul orelor ca ne fura voleiul in pauze si pierdeam notiunea timpului :)) profa de mate,,asta nu prea ma vedea,, :))) nici aia de engleza,,ca pe ultima n`o suportam (nici ea pe mine) si la prima i`am zis ca nu vad rostul sa umplii doua table cu fractii,,radicale,,paranteze si alte chestii din chineza veche,,si apoi la final ce credeti?EGAL CU ZERO! =))) SUPERBA MATERIE CE SA ZIC! :))) Facultatea,,e altfel,,oameni noi,,profi,,nu zic nimic acum :))) dar las` ca termin eu =))) ok,,cam asta a fost si e scoala pentru mine,,BAFTA TUTUROR IN NOUL AN!

8 comentarii:

  1. stresule!!! scoala! mda, tu ejti exact ce n-am fost eu, adica tu cool, eu tocilara! dar in facultate ce m-am razbunat!!! joburi, sfidam profii pe fatza, faceam licentele si disertatiile altora, si culmea pt mine nu... pfoai!!! dar in clasele respectiv primare, generale si restul, moama, ce mai invatam si citeam, si eram activa pe la ore, si ma iubeau profii, ma urau colegii. ce tampa am fost!! m bcr pt tn! poop

    RăspundețiȘtergere
  2. eh lasa ca ai recuperat inseamna! :))) ms! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce s-au schimbat timpurile... Cu timpurile s-au schimbat si oamenii.Poate ca sunt mult mai fericiti acum.Epoca ceausescu si post ceausescu. Daca sunt mai fericiti tinerii de azi, copii de scoala este un lucru minunat.Dar , daca doar mimeaza bucuria, ca asa este in Trend, sa fii vesel de inceputul anului scolar...sau sa Nu fi vesel ca asa este de bonton, cred ca traim in plin fals si duplicitate sufleteasca!Sper ,asa in eter, ca sufletel romanilor sa regaseasca onestitatea, placerea de a face o scoala, de a-si respecta pedagogii ,care merita, pe parintii care le vor binele, pe prieteni, care acum se fac, in perioada scolaritatii.Pe ei insisi, nu in ultimul rand.Daca inveti sa te respecti pe tine ajungi sa ii respecti si pe cei din jur.Chiar daca ,poate nu se ridica la standardele visate.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi amintesc cu drag prima zi de scoala..si mai ales ultima zi de liceu..colegii din generala si liceu....nebunii, prostii, aventuri, primii fiorii....nice memories ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim,ai dreptate si eu mi`am respectat profii care au meritat si ii salut si azi si vorbesc cu ei pe strada,dar nu si pe cei plini de arogantza si de scarba!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, Andra, ai dreptate.Diriginta mea din liceu, mi-a spus un lucru pe care l-am inteles mai tarziu. Am terminat cu succes bacalaureatul.Mandrie mare !!! Si, dna profesoara vine la noi, mama si cu mine si alti colegi si parinti bucurosi tare, si ne tranteste : " Felicitari pentru rezultatele la invatatura, excelente.Note maxime.Dar, urarea mea este ca in Viata sa obtineti macar nota 8 si sa va bucurati de tot ce dobanditi...Fiindca examenul Vietii este cel important."
    Nu i-am dat noi prea mare atentie.Dar timpul si ale lui suisuri si coborasuri ne-a facut sa ne aducem aminte de intelepciunea acelor vorbe !

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte tare!asa si este,,mai ales ca viata iti da prima data examenul,,si apoi lectia!

    RăspundețiȘtergere
  8. =))Faina chestia "mai ales ca viata iti da prima data examenul,,si apoi lectia!
    O zi buna si o viata cu note bune !

    RăspundețiȘtergere

ce zici?