vineri, 7 august 2015

Scrisoare de la cealaltă femeie

   Bună draga mea, probabil chiar acum stai și te gândești dacă bărbatul tău e la bere cu băieții cum a
zis sau o fi cu altă femeie sau cel puțin o dată-n viață ai făcut-o. Poate ești o norocoasă și el chiar e unde ti-a comunicat ție sau poate nu,
doar că în cazul ăsta nu știu sigur dacă ești norocoasă sau ghinionistă dacă ai afla.
   Te neliniștesc aceste gânduri sau au făcut-o nu? Dacă deja te-ai ars probabil ai făcut un pomelnic lung pentru ea, cealaltă femeie, pentru că ti-a furat bărbatul. Ce vreau să specific e că un om nu e un obiect, deci pică faza cu "a fura". Îți circulă prin cap toate întrebările "ce ce e ea mai bună?", "de ce ea se ține după el?" "Ce i-a făcut de i-a luat mințile, ca doar te iubește", "oare se mai vede cu ea?", ai observat? "Ea" e centrul atenției tale, cand de fapt "el" trebuie să fie, bărbatul tău. Ea nu ți-a zis că te iubește ș i doar pe tine te vrea, ea nu ți-a făcut promisiuni false și nici nu și-a împărțit viața cu tine. Tu îți împarți omul cu ea, pentru că așa vrea el. Trebuie să știi că sexul e cel mai important doar intr-o relație superficială, deci uită scuzele meschine tipic masculine. Trebuie să reții că orice scuză e de prisos, pentru că atunci când iubești nu împarți dar mai ales nu te voiești împărțit. 
   Poți să o numești curvă, poți să o înjuri, descarcă-te, știu, e mai ușor să te gândești că i-au luat mințile ceva vrăji de moment, decât sa te gândești că așa a vrut efectiv. A vrut-o pe ea. Da. Recitește fraza. Acum respiră. Poți plange și urla, chiar te rog, oricum ai să vezi că nu trece. După ce treci de șoc ai să înțelegi că e posibil ca ea să n-aibă habar de existența ta, pentru că el, perfectiunea masculină pentru tine n-a binevoit să-i comunice, dar e la fel de posibil să fi știut și să-l vrea, poate pentru o noapte sau mai multe, poate pentru totdeauna. Mai contează? Îți spun la final de ce NU. 
   Acum nu începe cu "păi dacă a știut" nu știu ce, hai recunoaște că ți-a plăcut și ție măcar o dată unul luat, de tot sau nu. Că nu ți-ai băgat coada a fost alegerea ta, pentru că dacă voiai puteai, crede-mă. Femeile vor, la fel ca bărbații, doar că lor trebuie să le placă a dracu' de tare pentru a acționa, iar dacă o fac, puțini rezistă. Nu, nu e o consolare "puțini rezistă". 
   Știi tu care rezistă? Cei care iubesc. IUBESC. Aceștia sunt conștienți că omul perfect nu există dar nu caută completări, ăștia construiesc împreună. Restu iau de ici colo ce visează testosteronul din ei și apoi te pun pe tine să faci curat în jegul produs, pentru că în final vina e aruncată pe tine. Poate fi mai frumoasă ca tine sau nu, mai cultă sau nu, mai bine imbrăcată sau nu. Toate astea sunt văluri ale scuzelor. 
   Acum incearcă să digeri cruntul adevăr și tine minte dragă femeie, singura ta arma contra armatelor de domnișoare ce-ți pândesc bărbatul, e iubirea lui sinceră pentru tine! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ce zici?