sâmbătă, 1 septembrie 2012

Teatru ieftin

Azi pot zice cu mana pe suflet ca NU AM NICI UN PRIETEN ADEVARAT :) si mi se rupe, daca voi, cei care va gudurati pe langa mine o sa cititi si o sa va ofuscati, asa cum voua vi se rupe de mine cand am nevoie de voi. Pentru ca prietenii adevarati nu sunt cei care asteapta sa fii acolo pt ei cand au nevoie sa se planga, pentru ca prietenii adevarati nu sunt cei ce iti inchid telefonul cand tu nu mai poti de draci sa vorbeasca cu fiintele alea de incep cu "p" (sorry mama, daca citesti asta, apreciaza ca am cenzurat :)) ) pentru ca prietenii adevarati nu se evapora cand apar "prieteni" noi. Mama mereu mi-a zis ca am prea multa incredere in oameni si are dreptate, asa sunt eu dobitoaca si o recunosc, pentru ca eu stiu cum e sa te simti ca un caine si n-ai cine te baga in seama, de aceea eu NU MI-AM LASAT PRIETENII CAND AU AVUT NEVOIE DE MINE, chiar daca de multe ori am aterizat la mijloc, am fost acolo, da am fost, pentru ca de azi inainte am sa fiu la fel de perversa si parsiva ca si voi si n-am sa va intreb de doua ori "ce faci?", asa cum nici voi nu ma intrebati pe mine. Am sa fac asa ca inainte, am sa ma lamentez aici, unde chiar daca nici dracu nu ma baga in seama ma descarc pentru ca si netu e mai bun ca voi, asta nu pica oricata suferinta astern in spatiu, nu se evapora, imi suporta gandurile si de multe ori chiar daca tace ma ajuta si ma invata mai multe ca voi. Gata cu psihologul de servici care raspunde la apelurile voastre suferinde, s-a pensionat pe caz de dezamagire si scarba profunda!

6 comentarii:

 1. cand ti-am spus ca defapt nu ai prieteni nu ai crezut :)

  RăspundețiȘtergere
 2. multumesc :) asa e omul, trebuie sa se lamureasca singur, ;) "anonimule".

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu te aștepta niciodată ca alții să se intereseze de tine, tu interesează-te de tine însăți și, dacă îți mai rămâne timp și energie, atunci mai poți vedea ce fac și ceilalți :).

  RăspundețiȘtergere
 4. Johann: Nu poti fi un inger daca nu stii sa iubesti, un om care iubeste iarta si pe cei ce gresesc, atunci vei fi mai presus de toate, si nimic nu te mai mai afecteaza pentru ca intelegi "lumina dragostei".. atat timp cat nu ai cunoscut acest sentimet vei fi dezamagita. Nu trebuie sa te lamuresti(de oameni)ca sa inveti sa iubesti invata de la un singur om , cel care este divin ... "Jesus" - "A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." - Balzac. Feblete .. pana atunci 'teatru ieftin" :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu te cunosc, dar oare nu ai si tu o vina pt faptul ca nu ai prieteni? Oamenii, in general, trebuie luati cu rele si cu bune. Cand esti indispus ai tendinta sa gasesti partile mai rele ale oamenilor. O sa reusesti sa ai prieteni in momentul in care o sa le stii si o sa le accepti si partile rele. Asadar , nu mai fi asa de radicala. Cu siguranta ai prieteni. Doar accepta-i asa cum sunt!

  RăspundețiȘtergere

ce zici?