sâmbătă, 15 octombrie 2011

Oamenii vin,raman,pleaca..

A trecut ceva timp de cand nu am mai atins tastatura pentru a afisa ceva nou pe acest blog,de ce?Nu stiu,uneori din lene,alteori din prea multe trairi ce ma incercau fara a le putea ordona in niste randuri...
S`au intamplat multe de tot in tot acest timp, dar am sa incep cu tine,care ai ramas plecat si inca ma judeci gresit,inca ma acuzi aiurea dar e si ceva nou in asta,nu ma mai ating cuvintele tale si am avut puterea sa stau drepti in fata ta,sa`ti ofer o imbratisare calda si un zambet senin chiar daca mi`ai intunecat sufletul de atatea ori si mai presus de asta,am fost acolo vibrand la unison.Si nu,sa stii ca nu sunt slaba,din contra,sunt mai puternica decat te`ai gandit tu ca pot fi si tin capul sus si te pot privi in ochi cu demnitate oricand chiar daca ai aruncat atata noroi.Tu,ai dat startul plecarilor din viata mea si te`a urmat cu pasi repezi o "prietena" care m`a lasat draq pentru "a dick" dar aici am fost slaba,dupa ce tot eu am fost lasat amanet intr`o zi importanta pentru mine si dupa ce a scapat de niste bucati zdravene ce o puteau nimeri eu am fost cea care a sunat pentru impacare,dar cum prostu nu e prost destul daca nu persevereaza demoazela a dat iar cu stangu`n dreptul si si de aceasta data in loc sa isi recunoasca vina tot ea a fost cea mare a avut gura mare, dandu`mi seama ca n`am cu cine mi`am dat demisia din acea legatura periculoasa,oricum pacat,oricum,tu,sa stii ca nu toti oamenii sunt ca tine ;) si eu nu vorbesc. Trecand peste aceste rupturi,am creat nu noi,vechi legaturi,am reinnodat prietenii la care nimeni nu se gandea ca mai pot prinde viata si am redevenit eu,cea pe care o cunostea toata lumea,cea fara nervi zilnici si stres continuu,cea care tie nu ti`a fost suficienta si pe care n`ai stiut sa o aprecezi.
Am invatat multe si am descoperit lucruri noi si sunt mandra de mine pentru ca pot privi in ochi oamenii de care nu vroiam sa aud,pentru ca tu inca ai locul tau in suflet,desi nu`l meriti poate,pentru ca am putut sa`mi calc pe suflet si orgoliu pentru prietenie,dragoste...constienta fiind ca nu am nici o vina. Am incercat sa ofer toata intelegerea celor ce mi`au gresit si le`am zambit sincer pentru tot ce a fost candva chiar daca tot ce au facut ei a fost sa`mi dea o alta palma,plecand apoi tot ei,pentru ca stiti nu? CAND NU SUNT INTERESE,DRUMURILE SE SEPARA! ;)

2 comentarii:

ce zici?